KevinL

Membre
  • Compteur de contenus

    7
  • Inscription

  • Dernière visite

Réputation sur la communauté

2 Neutral

À propos de KevinL

  • Rang
    Newbie

Informations sur le membre

  • Location
    Montreal
  • Intérêts
    design

Visiteurs récents du profil

Le bloc de visiteurs récents est désactivé et il n’est pas visible pour les autres utilisateurs.

  1. It is permanent,because they have provided new renders for the changed design
  2. Very unhappy with the developer, they move the gym and party room to the ground floor, on where no natural light is available. The reason to do so is that they want to have more office spaces for more profit. Also, they change plans of 37 th floor and 38th floor. I think this project is a waste for this location.
  3. Sorry, grammatical mistake. The reception did reply likes that and I estimate that the installation of guardrails will be finished in the next year...
  4. I am the buyer of Tom condos. I asked the reception about this problem, they replied that units on this side will be deliveried without guardrails at the beginning... ...
  5. Y, that structure is for the pool inside.
  6. The back of the condo, the skylight of pool can be seen, such a disappointment...